i V i D Video Kahwin
Home
Packages
Montage
Contact
SiteMap

News & Updates

Top 5 Kad Kahwin Unik

03-08-2011
Macam Macam Sekarang ni, Kad Kawin Ader jenis yang orang tak terpikir dari kepala. Kalau tak caya tengok ja la top 5 ni
TOP 5



Ulasan : Kad Kawin ni ibarat macam iklan yang kita tengok wayang selalu tu. Tp agak gothic skit la dia punya design. menakutkan. tapi unik gile. Memang Idea yang bijak.

TOP 4


Ulasan : Yang ni awek2 atau calon2 pengantin perempuan suka teramat. Kad macam ni sesuai utk pihak perempuan je la kot. kalau lelaki buat macam ni, pengantin lelaki tu mesti ala2 dafi.


TOP 3



Ulasan : Kalau la ada coklat dalam dia, memang bertambah unik dan mungkin duduk ditempat pertama. disebabkan tak ada coklat kita letak dia di tempat ketiga je.

TOP 2



Ulasan : Ini kena dengan konsep. sebab dia surat khabar. Tema nya utk menyampaikan perutusan perkahwinan

TOP 1




Ulasan : tak tau la nak ulas aper. tapi idea orang yang buat ni kepada bentuk physical facebook macam ni memjadi satu fenomena baru dalam kad kahwin. seolah2 kita membuat satu invitation didalam facebook je.